Süper Mario Araba Yarışı - Silah Oyunları - Silah Oyunu Oyna

Silahlı Oyunlar

Benzer Oyunlar

  • Süper Motor Yarışı
  • Ben10 Araba Yarışı
  • Vinç Park Et
  • Dağ Motoru ile Gösteriş
  • Zombi Ezmece 2015


Süper Mario Araba Yarışı

100 out of 100 2

Go kart denilen otomobillerden Süper Mario karakterimiz de almaya karar vermiştir. Uzun zamandır üstünde çalışmış ve nasıl kullanacağını sonunda öğrenmiştir. Süper Mario Araba Yarışı başlamak üzeredir. Toplam 10 bölümden oluşmaktadır. Her seviyenin kendine göre zorluğu bulunmaktadır. En önemlisi ise denge problemidir. Bu yüzden oldukça sakin ilerlemeli ve arabaya hasar gelmemesini sağlamanız gerekiyor. Arabanın kontrolleri için ( Yön Tuşları ) kullanacaksınız. Dağlık alanlarda ilerleyecek olmanızdan dolayı sürekli tepelerden geçecek, çukurlara düşeceksiniz. Ama direksiyonu kırarak otoriteyi sağlayabilir ve kaza yapmadan ilerleyebilirsiniz. Zaten finish yazılı pankarta kadar ulaşabilirseniz otomatik diğer seviye yüklenecek ve orada yolunuza devam edeceksiniz. Bazı yerlerde önünüze küçük ama vahşi yaratıklar çıkabilir. Onları ezerek öldürebilirsiniz. Ama ezdiğiniz de aracınızda hasar göreceğinden dolayı hızlı çarpmanız gerekiyor. Çünkü yavaş vurursanız aynı zamanda hızınız da yavaşlayacaktır. Oysaki sürekli olarak zamana karşı yarıştığınızdan dolayı en büyük rakibiniz zaman diliminiz olacaktır. Bakalım ne kadar başarılı olabileceksiniz. Bunu hep beraber göreceğiz.

Oynanma Sayısı 350

REKLAM