Rencounter 3D - Silah Oyunları - Silah Oyunu Oyna

Silahlı Oyunlar

Benzer Oyunlar

  • Silahlı Top
  • Silahlı Kaktüs
  • Okçu Ninja
  • Sinirli Mario
  • Geyik Avı


Rencounter 3D

84 out of 100 6

Rencounter 3D eski kabile savaşlarını sizlere yansıtmaktadır. Mükemmel tasarımı sayesinde pek çok oyuncu tarafından tam not almış durumdadır. Savaşta kendi taktiklerinizi kullanarak düşmanlarınıza karşı mücadele edeceksiniz. Onları öldürmek için hata yapmamanız gerekmektedir. Bu yüzden de stratejinizi üst düzeye taşımalısınız. Bunu yapabilmenin kolay bir yöntemi olmamasından dolayı sadece legal şekilde saldırı boyutlarını değiştirebilirsiniz. 3 tane özel eğitilmiş olan eli kılıçlı kızıl derelilerle savaşacak olmanızdan onları yok etmeniz istenmektedir. Ama göreceğiniz gibi bu öyle basit şekilde gerçekleşmeyecektir. Çünkü onlar aldıkları eğitimler sayesinde daima akıllı hamle yapmaktadırlar. Strateji hakkında çok fazla bilginiz yoksa kesinlikle Strateji Oyunları bölümünden yardım almanızı, kendinizi geliştirmeniz gerekiyor. Saldırıyı gerçekleştireceğiniz zamanlarda onların hangi bölümüne vurmanız gerektiğini çok iyi ayarlamanız gerekecektir. Kafalarını bazen korumaya aldıklarında belden aşağı darbe yapabilirsiniz. Bu her seferinde değişim gösterebilir. İlerleyen kısımlarda ise sizin kullandığınız silahlar gelişecek olmasından sizlerde level atlayarak daha güçlü hale geleceksiniz. 3 vs 1 yapacak olmanızdan hatasız şekilde onları yenmeniz gerekiyor. Kabilenizin reisi siz olduğunuzdan baş edebilmek gereklidir. 3D olarak hazırlanmasından dolayı bilgisayarınızda gerekli program olan Unity 3D Player yüklü değilse oynayamazsınız. Google üzerinde aratarak yüklemenizi önermekteyim. Bütün kontrolleri sağlamanızı da Mouse üzerinden gerçekleştireceğinizden bu konuda zorluk çekmeyeceksiniz.

Oynanma Sayısı 2528

REKLAM